PEPITOS BROTHERS

Pep Espada i Jose Corbacho són amics des de fa temps. Es van conèixer a «El Terrat» i després d’anys d’èxits televisius van decidir començar un nou projecte, arriscar-se a començar de zero i atrevir-se davant nous reptes que els depararia la vida. Així és com neix un concepte que els uneix com a germans.

Per rebaixar la mitjana d’edat van decidir incorporar en Bernat Gascon, que venia del món dels esdeveniments i que a més portava noves joguines amb les quals els tres germans podrien passar l’estona.

PEPITOS BROTHERS és una productora audiovisual focalitzada al món de l’entreteniment (teatre, cinema, televisió, grans esdeveniments) i formació.

Tot i ser una empresa jove està integrada per professionals amb una gran experiència per generar diversos continguts, tant en formats televisius, gales, produccions teatrals, produccions cinematogràfiques, presentacions, convencions, i inclús petits actes de caràcter més local.

Gràcies a una dilatada experiència, sòlida infraestructura de contactes i màxim compromís i qualitat, volem oferir una resposta creativa, assistir i donar servei en les nostres produccions, sense oblidar que el nostre treball forma part de la nostre forma d’entendre la vida.

Carrer: Via Laietana, 54, 08003 Barcelona

Telèfon: 686 37 95 57

www.pepitosbrothers.com